ethousingesAvui coneixem un altre dels casos empresarials que s’han beneficiat de l’Start Up Training. En Xavier Codinach i en José Manuel Turrens van arribar al programa amb dues idees de negoci diferents, De seguida van veure que una d’elles no tenia gaire futur i es van centrar en l’altre. Ehousing.es va tenir una empenta molt important al llarg de les sessions i va acabar sent un projecte amb molta projecció. En Xavier Codinach ens explica els beneficis que van obtenir de la formació.

  • 6 mesos després de participar a l’Start Up Training, com ha evolucionat el vostre negoci?

Es podria dir que el projecte ha tocat terra i ha començat a caminar, tan pel que fa a l’evolució de la idea original com a la configuració de l’equip de treball. Mantenim els nostres valors originals, que considerem irrenunciables: sostenibilitat, benefici social, nova cultura del mercat de la construcció i economia col.laborativa, enfocats a inversió minorista en immobiliària via online. Avancem a poc a poc perquè no depenem d’inversors aliens al projecte ni ens financem amb crèdits, així que cada pas que donem necessita el seu temps. Ens unes setmanes tindrem una nova web corporativa oberta al gran públic que serà la nostra principal eina de treball online per a la captació de capital, estem molt entusiasmats i amb ganes de veure-la funcionar.

  • Com valoreu la formació que veu rebre?

La valoració de la formació rebuda, amb la perspectiva del temps i l’experiència adquirida, és molt positiva, ja que gran part del avenços que hem fet han estat possibles gràcies als camins oberts des d’Innobaix, tant pel que fa al gran nivell i compromís dels tutors del curs més enllà fins i tot del propi curs, com per la possibilitat d’incorporar-nos al programa d’emprenedoria corporativa.