BizBarcelona_presentació

A Innobaix ja fa setmanes que treballem en les activitats previstes per aquest nou curs que ara comença. Seguim amb els programes de capacitació empresarial, que sumaran noves edicions en les seves versions Training, Advanced, Social i Comunicació Empresarial. Els programes educatius canvien el format i es fan metropolitans, amb moltes més oportunitats per als joves estudiants de Formació Professional i els universitaris. Però la novetat més destacada és el nou programa New Trends.

Acabats d’arribar de vacances, el programa Start Up Advanced ja està pràcticament en marxa. Les inscripcions per a participar-hi es tanquen el 21 de setembre i la primera sessió es farà el dia 26. Aquest programa de capacitació s’adreça a projectes empresarials en funcionament que necessitin un impuls o bé multiplicar les vendes. Durant les 4 setmanes que dura, es faran 4 sessions de formació general i 3 sessions més de mentoratge personalitzat, amb experts en l’acceleració d’empreses. Com sempre, el programa està totalment subvencionat i l’imparteix l’escola de negocis Eada.

Les persones interessades poden demanar més informació aquí o trucant al 93 551 06 60 ext. 207.

New Trends, la novetat

Enguany Innobaix posa en marxa una nova activitat. Es tracta de New Trends, un programa per difondre conceptes empresarials innovadors i aprendre a identificar les oportunitats i els riscos que les tecnologies ens posen a l’abast. A través de tallers i conferències impartits per especialistes en cada modalitat, es tractaran qüestions com la Internet de les Coses o la intel·ligència artificial i s’aprendran destacades metodologies d’innovació. Hi haurà cinc activitats des d’ara fins al mes de desembre. Ben aviat us n’oferirem informació més detallada.

El calendari 2018-2019
  • 26 de setembre-16 d’octubre 2018: Start Up Advanced
  • Setembre-desembre 2018: New Trends
  • Setembre 2018-Juliol 2019: Programes d’Acceleració Empresarial. Acompanyament especialitzat de 9 mesos de durada per a empreses que busquen créixer.
  • Octubre 2018-Maig 2019: Metropolis FPLab. L’Innolab es fa metropolità, amb la participació de centres educatius de Formació Professional de tota l’àrea metropolitana de Barcelona.
  • Al llarg del curs també es faran 4 sessions formatives dirigides a tècnics municipals de promoció econòmica. Durant els mesos d’octubre, gener, maig i juliol aprendran tècniques per potenciar l’ecosistema innovador del territori.
  • El mes de gener es farà la segona edició del programa de Comunicació Empresarial, dirigit a empreses petites o mitjanes sense departament de marketing o comunicació i on coneixeran eines per desenvolupar una comunicació efectiva.
  • Durant el mes de març es torna a posar en marxa l’Innobus metropolità, on universitaris de totes les edats podran entrar en contacte amb algunes de les empreses més innovadores de tota l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
  • A l’abril el programa Start Up Training arriba a la seva 9a. edició. És un dels programes més veterans d’Innobaix, on emprenedors i empresàries podran obtenir una formació gratuïta imprescindible per al creixement dels seus negocis.
  • I el mes de maig es farà la segona edició del programa Start Up Social, també formació empresarial però més aviat dirigida a projectes de l’àmbit de l’economia social i el cooperativisme.