Treballem per a les empreses

Beneficis de formar part d’una gran xarxa empresarial

Programes d’acompanyament

Ajudem a connectar empreses i idees amb les persones i les institucions que poden ajudar-les a créixer i fer-se realitat. Treballem amb un equip d’especialistes altament qualificats que t’ajuden en aspectes com la cerca de finançament, de socis i partners o d’ajuts a la internacionalització.

Activació econòmica

Empreses i startups necessiten suport per avançar i créixer. Els nostres programes compten amb professionals especialitzats per ajudar a marcar nous objectius i complir-los.

Sostenibilitat

És important adaptar els processos empresarials i orientar-los cap a l’economia circular i l’eficiència energètica, l’economia verda, la mobilitat sostenible, l’hidrogen verd i les energies renovables.

Innovació social

Programes d’acompanyament a projectes que treballin dins el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Dona emprenedora

Donem protagonisme a les dones empresàries i emprenedores del territori. Suport, networking, xerrades i tallers per generar punts de trobada i aportar coneixements d’alt nivell.

Capacitació i formació

Una de les nostres especialitats és la formació, la capacitació de persones perquè puguin fer créixer les idees i les empreses. Organitzem jornades que fomenten la coinnovació, capacitem els equips de Promoció Econòmica municipals perquè acompanyin processos de creació d’empreses innovadores.

Pla d'Acció

Metodologia Lean Start Up per convertir una idea de negoci en un projecte viable. 24 mòduls en vídeo, 6 classes invertides i 5 hores de mentories.

Capacitació Social

Mentories personalitzades per al desenvolupament del model de negoci i la presa de decisions estratègiques. Sessions individuals de diagnosi d’innovació.

Transformació digital

Programa dirigit a pimes i empreses familiars amb processos de treball obsolets, que necessiten incorporar la digitalització en àmbits com la producció o la gestió.

Connexió

La cooperació és clau pel desenvolupament econòmic del territori. Facilitem la connexió entre empreses, startups i entitats públiques i privades del territori per inspirar i generar oportunitats de nous projectes innovadors.

Pròximes activitats