Treballem per a les empreses

Beneficis de formar part d’una gran xarxa empresarial

Programes d’acompanyament

Ajudem a connectar empreses i idees amb les persones i les institucions que poden ajudar-les a créixer i fer-se realitat. Treballem amb un equip d’especialistes altament qualificats que t’ajuden en aspectes com la cerca de finançament, de socis i partners o d’ajuts a la internacionalització.

Acceleradora

El programa Acceleradora Empresarial permet a petites i mitjanes empreses accedir a eines d’innovació empresarial, gràcies al suport d’especialistes del seu sector. A més, poden entrar al nostre ecosistema de networking i optar a la cerca de recursos econòmics. 

Innovació social

Programes d’acompanyament a projectes que treballin dins el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Dona emprenedora

Acompanyament, networking i xerrades i tallers per ajudar les emprenedores a millorar i fer créixer els seus projectes empresarials, ampliar la seva xarxa de contactes i compartir experiències.

Economia circular

Acompanyament a empreses del territori en la seva transició cap a una economia circular, esperonant la innovació estratègica i creixement al voltant de l’estratègia de “residu zero”.

Capacitació i formació

Una de les nostres especialitats és la formació, la capacitació de persones perquè puguin fer créixer les idees i les empreses. Organitzem jornades que fomenten la coinnovació, capacitem els equips de Promoció Econòmica municipals perquè acompanyin processos de creació d’empreses innovadores.

Reactivar el teu negoci

Programa formatiu per ajudar a dissenyar i implementar plans de canvi enfocats al client, per millorar significativament les vendes de l’empresa.

Economia Social

Capacitació per aprendre a orientar els projectes cap als clients, entendre la importància de la proposta de valor i com  prendre decisions estratègiques.

Digitalització

Donar elements per entendre la transformació digital i quins factors hi estan implicats. Cal sortir de l’estereotip tecnològic que comporta.

Connexió

La cooperació és clau pel desenvolupament econòmic del territori. Facilitem la connexió entre empreses, startups i entitats públiques i privades del territori per inspirar i generar oportunitats de nous projectes innovadors.

Pròximes activitats