Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
Estem passant moments complicats, però cal mirar endavant i explorar totes les possibilitats per donar més oportunitats a les empreses en el futur immediat.
Per això hem organitzat aquest webinar, que s’emmarca dins el programa B2B online. En aquesta ocasió, es parlarà sobre les ajudes i subvencions públiques que suposen una bona alternativa i complement pel finançament empresarial per mitigar l’impacte econòmic del COVID-19.

Les ajudes i subvencions públiques suposen una bona alternativa i complement pel finançament empresarial. Les deduccions fiscals per investigació, desenvolupament i innovació tecnològica, premien l’esforç que realitzen les empreses en el desenvolupament d’activitats innovadores incrementant la seva competitivitat.

A càrrec d’Iban Morillas, Senior Account Manager del departament de negoci de FI Group, amb més de quatre anys d’experiència en el sector. Actualment és el coordinador de l’oficina de Barcelona, a càrrec del finançament públic per a projectes d’R+D+i, en l’àmbit autonòmic, nacional i europeu, ajudant tant a startups i pimes com a grans empreses i multinacionals.

FI Group (TBC):

FI Group es una consultora especialitzada en l’assessorament a empreses en la gestió del finançament R+D+i. Amb 20 anys d’experiència en el sector, l’empresa compta amb 37 oficines a 12 paisos de 3 continents i un equip humà de més de 1.200 persones.  Han assessorat més de 13.500 empreses i anualment validen més de 20.000 projectes valorats en 7.500M€, pels quals han aconseguit 1.750M€ de finançament. La seu principal està a Barcelona.

 

Ponent: Iban Morillas,

Data: 13 maig 2020

Hora: 10h.

Clica aquí per a inscriure-t’hi