Cargando Eventos

Cicle Claus d’èxit en plena revolució tecnològica

La pandèmia ha accelerat un procés d’integració de la tecnologia en les organitzacions més enllà del suport a processos. Aquest cicle exposa els punts clau que la empresa del s. XXI desenvoluparà per conviure en un entorn on el progres tecnològic avança a gran velocitat, les noves generacions entenen la tecnologia com a part de la seva vida i la societat està canviant els seus hàbits per ser més respectuosos amb el planeta.

La gran diferencia entre aquesta revolució i les anteriors és la velocitat a la que tot es mou: nous models de negoci, noves filosofies de vida, noves formes de treballar i relacionar-nos. I on la innovació és constant.

Cicle de conferències que abordarà els punts claus per ajudar les empreses a adaptar-se més ràpidament a l’actual entorn feroç i exigent.

Continguts

El treball en equip ja no és suficient. Trencar estructures i estils instaurats durant anys en les organitzacions per crear nous models àgils que donin resposta a les necessitats del mercat. Les empreses amb els seus models actuals de jerarquia i control genera una reducció de creativitat e innovació. Substituir el control por la confiança per potenciar la creativitat. Substituir la jerarquia per una estructura que permeti ser una organització flexible. És necessari l’ us de la intel·ligència col·lectiva per ser innovadors i competitius.

Ponent

Carme Castro, CEO de Kainova, amb més de 35 anys d’experiència en lideratge, gestió d’equips, experta en interrelacions personals i Equips d’Alt Rendiment.

Pròximes sessions del cicle

31 de març. Com despertar i potenciar el talent

Amb el suport de:

*El cost d’aquest cicle és de 165€ per persona. Gràcies al suport de l’AMB és gratuït per les persones participants.