Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Projectes i model de negoci social

28 octubre | 9:30 - 14:30

Programa formatiu en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’escola de negocis Eada. Capacitació per aprendre a orientar els projectes cap als clients, entendre la importància del model de negoci i la proposta de valor i avaluar la necessitat de prendre decisions estratègiques.

El curs, de 7 hores de durada, es farà en dues jornades.

19 d’octubre. 9:30 a 14:30
Sessió a càrrec de Ferran Núñez. S’analitzaran els projectes des de diversos punts de vista.

D’una banda, la fase de descobriment del client i de les seves necessitats. Es tractarà sobre el client, les necessitats i la seva detecció mitjançant les eines clàssiques i Lean. Es dotarà al participant de coneixement i mecanismes per entendre els punts de dolor del client i sistemes per mapejar-los.

D’altra banda, l’anàlisi i generació de negocis socials orientats a client. Mitjançant el Business Model Canvas es treballarà la traçabilitat de la proposta en base a les necessitats de client detectades. Es tractaran el model de negoci en sí, així com el sistema de treball per capes de valor, centrant-nos en formes de pivotar i construir capes de valor/millora en aspectes socials/medi-ambientals sobre negocis futurs/existents.

28 d’octubre. 10:00 a 12:00
Innovació i creixement cooperatiu, a càrrec d’Andrea Balletbò.

Es contemplaran la internacionalització, la innovació i les inversions de la cooperativa com a via de creixement; es relacionarà amb les afectacions a l’estructura de l‘organització, així com amb les implicacions sobre els seus processos.

Mostra els detalls

Data:
28 octubre
Hora:
9:30 - 14:30
Categories d'Esdeveniment:
, , , ,

Recinte

Citilab
Plaça Can Suris s/n
Cornellà, Espanya

Organitzador

Innobaix

Inscripció

Termes i condicions
Loading gif

Si ja t'has inscrit i no pots assistir, clica aquí

Actualitza la teva inscripció