Carregant Esdeveniments

Cicle Claus d’èxit en plena revolució tecnològica

La pandèmia ha accelerat un procés d’integració de la tecnologia en les organitzacions més enllà del suport a processos. Aquest cicle exposa els punts clau que la empresa del s. XXI desenvoluparà per conviure en un entorn on el progres tecnològic avança a gran velocitat, les noves generacions entenen la tecnologia com a part de la seva vida i la societat està canviant els seus hàbits per ser més respectuosos amb el planeta.

La gran diferencia entre aquesta revolució i les anteriors és la velocitat a la que tot es mou: nous models de negoci, noves filosofies de vida, noves formes de treballar i relacionar-nos. I on la innovació és constant.

Cicle de conferències que abordarà els punts claus per ajudar les empreses a adaptar-se més ràpidament a l’actual entorn feroç i exigent.

Continguts

El talent es la clau de les empreses del s.XXI. Les empreses tenen talent adormit que s’ha de despertar i tenen talent en brut que han de potenciar. Tenir la capacitat de gestionar el talent juntament amb tots els canvis interns d’estructures, gestions i lideratge serà la gran diferencia en les empreses. Com despertar, elevar i potenciar talent? Com conjugar talent adormit amb mous talents? I fer-ho a la velocitat que el mercat ens exigeix pel progrés tecnològic i social en el que estem submergits.

Ponent

Carme Castro, CEO de Kainova, amb més de 35 anys d’experiència en lideratge, gestió d’equips, experta en interrelacions personals i Equips d’Alt Rendiment.

 

Amb el suport de:

*El cost d’aquest cicle és de 165€ per persona. Gràcies al suport de l’AMB és gratuït per les persones participants.