Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
L’aplicació de la digitalització i la realitat virtual a la indústria energètica. Casos d’ús reals i l’aplicació futura de les tecnologies digitals: VR, AR, Remote Field Service

Què passaria si des de la taula de la oficina poguéssim diagnosticar l’estat d’una turbina de plantes de generació d’energia que està en un altre continent? La realitat virtual (VR) ja ho permet. Siemens pot simular un tren de turbina complet amb un nivell de detalls sense precedents. No sols es poden veure els components sino també obrir-los o moure’ls i així veure de manera pràctica què es trobaran les persones que hi vagin físicament.

Nova xerrada del Programa B2b en format mixt. Hi haurà una versió presencial, amb assistència molt limitada, en la que es podran viure experiències de realitat virtual per comprendre com funciona aquesta tecnologia. Les persones que ho desitgin, també podran seguir la xerrada online.

Ponent: Oliver Pozo

Director del #DigiHubBarcelona de Siemens, centrat en la transformació digital i la transició energètica a través del lliurament de solucions digitals. També col·labora amb universitats i startups de Barcelona per enfortir encara més l’oferta digital de Siemens en analítica de dades i la intel·ligència artificial. Va començar a treballar per a Siemens el 2002 i ha exercit diferents funcions a Europa i Estats Units dins de Siemens Energy i Siemens Management Consulting. Oliver Pozo és Llicenciat en Ciències en Enginyeria Aeroespacial per la Universitat de Texas i Màster en Aeronàutica i Astronàutica per la Universitat de Stanford. Mentre estudiava a Stanford, va col·laborar en el projecteBioNanoSat de la NASA.

DigiHub de Siemens Energy

Siemens ha triat Barcelona com a seu de centre de desenvolupament de solucions digitals perquè és un dels més grans hubs d’innovació i start-ups d’Europa. La ciutat compta amb un ampli ecosistema d’start-ups, laboratoris d’R + D de primera classe, clients internacionals i amb la capacitat per atreure talent regional i internacional.

Aquest centre forma part de la configuració global dels centres d’Aplicacions MindSphere de la companyia.

Siemens Energy és líder mundial en energia i ajuda els clients a satisfer les demandes energètiques de clients i ciutats. El sector energètic té el desafiament d’avançar cap a un futur sense emissions de carboni, administrar la complexitat dels sistemes d’energia descentralitzats i adoptar noves tecnologies digitals per a mantenir la competitivitat dels seus actius. Com a líder innovador per als sistemes d’energia actuals i futurs, Siemens Energy té àmplies competències en tota la cadena de valor de l’energia col·laborant amb empreses de serveis públics, productors d’energia independents, operadors de sistemes de transmissió i la indústria del Petroli i el gas.

Places limitades. Confirmar disponibilitat el mes aviat possible.