Programa Grow Up Innobaix

Innova, crea i transforma el teu negoci

El programa Grow Your Business és programa intensiu, amb 5 sessions de formació -que es desenvolupen al llarg de tres setmanes- més i dues tutories personalitzades d’una hora cadascuna. També inclou una jornada final de presentació de les innovacions.

Desenvolupament de les sessions

  1. Sessió Comença: es presenten les idees inicials i el marc de treball per convertir-les en propostes reals.
  2. Sessió Dissenya: durant aquesta sessió es donen les claus per passar la  proposta de valor a un Mínim Producte Viable i a monetitzar-la. Inclou un taller Jam i un Business Canvas per visualitzar-ho tot plegat.
  3. Sessió Tech: l’objectiu és analitzar com la tecnologia pot  esdevenir un factor de diferenciació i com assolir rapidesa i agilitat a l’hora de portar la idea al mercat.
  4. Sessió Branding: sessió en la qual s’identifiquen les claus per a la diferenciació i singularitat de la pròpia marca per  posicionar-se al mercat. En el temasi s’inclouen conceptes com neuromàrqueting, claus de posicionament SEO i xarxes socials.
  5. Sessió Lidera: anàlisi individual de l’estil de lideratge dels participants. També s’aporten les claus per construir un lideratge fort i influent.
  6. Sessions d’acompanyament. Un espai individual per resoldre els teus dubtes sobre com organitzar i liderar el teu MVP i portar a l’acció el teu Business Canvas. I una segona sessió per acabar de personalitzar la teva estratègia de comunicació i presència digital.
  7. La darrera sessió del programa permet els participants presentar el seu  projecte davant d’un jurat, durant 5 minuts.

El programa Grow Your Business és totalment subvencionat.

L’impulsa Innobaix, amb el suport de l’AMB.

L’imparteix la consultora Araland Business, una companyia experta en acompanyar empreses en processos de transformació.