De formar-nse a l’Start Up Training a patrocinar un esdeveniment esportiu

Fa un any, els responsables d’In-best-ers, Xavier Codinach i Josemanuel Turrens, participaven a l’Start Up Training, el programa de capacitació empresarial impulsat per Innobaix i l’escola de negocis Eada. El seu era un projecte en una fase molt inicial, tenien la idea, eren un equip potent de persones, però encara no havíen definit el seu model de negoci. La idea va despertar l’interès del jurat i es va decidir donar-li un nou impuls a través del Programa d’Emprenedoria Corporativa d’Innobaix. L’empresa no estava ni constituïda, i va començar una fase de creixement que l’ha portat, en només un any, a ser patrocinadora principal del Master Nacional de Tennis en Cadira de Rodes. Des de la seva constitució, In-best-ers ha apostat per reinvertir en la societat part del seu benefici i aquest n’és el primer exemple.

Al llarg d’aquest any el Programa d’Emprenedoria Corporativa ha facilitat un valuós acompanyament als promotors de la iniciativa, als quals s’hi han afegit nous socis d’alt valor afegit i gran experiència. Durant la primera fase de l’acompanyament es va desenvolupar el model de negoci i es van identificar els possibles partners. Després es va introduïr el projecte en l’ecosistema de networking d’Innobaix per fer-lo créixer. L’acompanyament encara s’allargarà fins a començaments de 2017.

In-best-ers és una empresa de gestió d’inversions, focalitzada en la retribució del capital de petits inversors. I ho fan a través de l’explotació i finançament de projectes immobiliaris, sempre des d’una gestió ètica, transparent i sostenible. El projecte permet que petits inversors accedeixin a la gestió immobiliària amb una fórmula que s’assembla al crowdfunding, i amb un retorn no només econòmic sino també social.

Més informació: http://www.inbesters.com/