Equip d’especialistes

Ajudem a connectar empreses i idees amb les persones i les institucions que poden contribuïr a que creixin i es facin realitat. Des d’Innobaix treballem amb un ampli equip de professionals altament qualificats que et poden ajudar en aspectes com la cerca de finançament, de socis i partners o d’ajuts a la internacionalització.

Trobades empresarials

Periòdicament organitzem trobades empresarials per fer créixer l’ecosistema econòmic, empresarial i de la innovació. Contribuïm a que les empreses col·laborin i trobin punts de connexió per enfortir el teixit productiu del territori.

Tallers

Una de les especialitats d’Innobaix és la formació, la capacitació de persones perquè puguin fer créixer les idees i les empreses. Organitzem jornades que fomenten la coinnovació, capacitem els tècnics de Promoció Econòmica dels ajuntaments per acompanyar els processos de creació d’empreses innovadores.

Antena de la Innovació

Sempre atents a les idees que han de revolucionar les indústries del futur, a Innobaix treballem perquè ningú perdi la seva oportunitat. Organitzem sessions de contrast amb especialistes del teu sector econòmic, que t’ajudaran a veure el camí que has de seguir. Busquem oportunitats d’innovació oberta, per donar eines a les empreses que volen créixer i deixar emprenta.

Uneix-te a Innobaix i coneix els beneficis de pertànyer a una gran xarxa empresarial.