Noves sessions del programa formatiu d’Innobaix, que qualifica els tècnics municipals de Promoció Econòmica com a Agents d’Innovació

Els tècnics de Promoció Econòmica dels ajuntaments s’enfronten a projectes d’emprenedoria cada cop més innovadors i això els obliga a treballar amb nous recursos. No és el mateix assessorar empreses industrials o de gran consum -que responen al model econòmic tradicional-, que treballar amb propostes més relacionades amb les noves tecnologies o el canvi social, que demanen altres estratègies. Per això, les entitats que donen suport als emprenedors han d’estar preparades per donar-los resposta.

Innobaix convoca dues noves sessions de formació, amb l’objectiu de formar Agents d’Innovació a tots els municipis del Baix Llobregat i L’Hospitalet. Es tracta de contribuïr a que els vells i els nous models empresarials convisquin i creixin plegats en un entorn amb els mateixos recursos.

L’1 de febrer s’ha programat una sessió a càrrec de José Antonio Galaso, consultor d’innovació. Al llarg de quatre hores els assistents tindran ocasió d’analitzar a fons els nous models de negoci i com han de reenfocar el seu assessorament per donar-hi resposta. El docent els animarà a  redefinir necessitats, valors i processos i es veuran alguns exemples que s’han aplicat, amb èxit, a altres territoris. A més, coneixeran un conjunt d’eines útils per afrontar aquest canvi. Podeu consultar el programa al peu d’aquesta pàgina.

La segona sessió d’aquest 2017 està prevista també durant el mes de febrer, amb una formació en coaching, a càrrec de Carme Castro. La jornada servirà per empoderar els tècnics municipals per aportar valor als projectes empresarials amb els que treballen.