grup-start-up-oct16_retoc

20 persones participen a la sisena edició de l’Start Up Training, que ja s’ha posat en marxa. De la ma d’experts professors de l’escola de negocis Eada, aquests emprenedors inicien un recorregut formatiu que finalitzarà a mitjans de novembre. Pel camí, una revisió a fons dels seus projectes empresarials, amb classes de marketing, lideratge, internacionalització o presentació a inversors. En definitiva, dies de reflexió que, més enllà de la feina diària, els ajudaran a posar en ordre el creixement del seu negoci.

Les persones que participen a l’Start Up Training no solament fan 24 hores de formació –gratuïta– d’alta qualitat. L’oportunitat d’aquest programa també rau en la possibilitat de trobar vies de col·laboració entre els alumnes. A més, hi ha dues sessions de mentoratge personalitzat i una presentació final davant d’experts que els ajuden a posar en ordre les idees per ser capaços d’explicar el projecte en públic. I l’acompanyament d’Eada no acaba amb l’últim dia del curs. Els participants tenen l’oportunitat de formar part, per un temps determinat, de la comunitat d’alumni de la prestigiosa escola de negocis.

Els participants d’aquesta edició representen empreses en diferents estadis d’evolució i pertanyents a sectors diversos. La moda, per exemple, esta representada en dos dels projectes: una companyia de moda sense gènere i una empresa de rellotges personalitzables. Com en altres ocasions, l’ambit tecnològic també té una forta presència a aquesta edició: hi ha plataformes web dedicades a testejar productes, a millorar l’organització laboral en l’àmbit sanitari, a facilitar les obligacions legals de les empreses o a posar en contacte persones viatgeres. També hi ha un sistema d’entrenament personal a mida i un web de venda de llibres de gènere negre. Una gestoria on line, un sistema per elaborar menus equilibrats i una plataforma immobiliària completen l’oferta tecnològica. A més a més, entre els projectes hi trobem un saló d’estètica, una empresa d’elaboració de gelats ecològics i una companyia que fa targetes de visita. Finalment, hi participen un projecte de producció d’audiovisuals amb drones, un altre de gestió d’inversions a través de microcrèdits i un dispositiu mèdic que persegueix reduïr el nombre d’amputacions a causa de la diabetis.