El programa més exitós de capacitació empresarial d’Innobaix es reinventa per adaptar els seus continguts a les noves necessitats de les empreses. Neix el Grow Your Business: innova, crea i transforma el teu negoci, una proposta formativa totalment subvencionada oberta a projectes empresarials consolidats del Baix Llobregat i L’Hospitalet. Es tracta d’un programa pràctic de 5 sessions, complementat amb dues tutories personalitzades per ajudar a resoldre dubtes i posar en marxa els aprenentatges.

Liderar un projecte empresarial demana una actualització constant de coneixements per adaptar-se a allò que demana el mercat i la pròpia organització. Es tracta d’incorporar la innovació en el dia a dia de l’empresa i no sempre es té el temps per planificar-la. Aquest és l’objectiu d’aquest nou programa.

El programa Grow Your Business està impulsat per Innobaix, amb el suport de l’AMB, i l’imparteix la consultora Araland Business, una companyia experta en acompanyar empreses en processos de transformació. Es tracta d’un programa intensiu, amb 5 matins de formació que es desenvolupen en tres setmanes i dues tutories personalitzades d’una hora cadascuna. A més, hi haurà una jornada final de presentació de les innovacions.

Desenvolupament de les sessions

 1. Sessió Comença. 12 de juny de 9.30 a 13.30. Es presenten les idees inicials i el marc de treball per convertir-les en propostes reals.
 2. Sessió Dissenya. 17 de juny de 9.30 a 13.30. Aprendrem les claus per passar la  proposta de valor a un Mínim Producte Viable i a monetitzar-la. Hi haurà un taller Jam i un Business Canvas per visualitzar-ho tot plegat.
 3. Sessió Tech. 19 de juny de 9.30 a 13.30. L’objectiu és analitzar com la tecnologia pot  esdevenir un factor de diferenciació i com podem assolir rapidesa i agilitat al portar la idea al mercat.
 4. Sessió Branding. 10 de juliol de 9.30 a 13.30. Identificarem les claus per a la diferenciació i singularitat de la pròpia marca per  posicionar-se al mercat. Parlarem de neuromàrqueting, claus de posicionament SEO i xarxes socials.
 5. Sessió Lidera. 12 de juliol de 9.30 a 13.30. Es farà un anàlisi individual de l’estil de lideratge dels participants i s’aportaran les claus per construir un lideratge fort i influent.
 6. Sessions d’acompanyament. Dates a triar: 2, 4 o 5 de juliol, matí o tarda.  Un espai individual per resoldre els teus dubtes sobre com organitzar i liderar el teu MVP i portar a l’acció el teu Business Canvas. I una segona sessió per acabar de personalitzar la teva estratègia de comunicació i presència digital.

La darrera sessió del programa, el 15 de  juliol, permetrà els participants presentar el seu  projecte davant d’un jurat, durant 5 minuts.

Docents

El programa està dirigit per Arantza Uriarte, directora d’Araland Business i experta en gestió del canvi i transformació digital. L’acompanyaran en la formació Sandra Cordone, mentora d’empreses i experta en marketing estratègic i vendes, i Maden Castillo, consultora en comunicació i lideratge.

Documentació per formalitzar les inscripcions:

:

 • Sol·licitud: Descarrega-la aquí
 • CIF de l’empresa
 • DNI de la persona participant
 • Document en word amb descripció de l’empresa
 • Logotip de l’empresa
 • Inscriu-te