Cicle de conferències B2B

Cicle de transmissió de coneixement B2B, per a identificar les oportunitats i els riscos que ens poden aportar les noves tecnologies, des d’una perspectiva pràctica.

Objectius

Sessions plantejades com a jornades inspiradores i de capacitació sobre noves tendències tecnològiques. Tendències que reconfiguren la indústria del nostre entorn i que obren possibilitats de col·laboració entre empreses grans i petites.

L’objectiu és que les empreses coneguin aquestes tecnologies, reflexionin sobre el canvi de model que representen i analitzin els riscos i les oportunitats que ofereixen. D’aquesta manera accelerem el procés d’introducció de les noves tendències a les empreses del territori i millorem els seus avantatges competitius.

T

A cada sessió, una persona o una empresa presenta una nova tendència que cal conèixer i planteja casos pràctics. La teoria la podem trobar a tot arreu, els diagnòstics també, però l’experiència d’haver-ho provat, els errors i els èxits d’haver-ho viscut són els que ens donen la capacitat per a identificar oportunitats i reduir riscos.

Pròxims esdeveniments B2B

Estem preparant noves activitats dins el programa B2B. Ben aviat les podràs consultar aquí mateix
Amb el suport de: