fitxer_004

“L’Start Up Training m’ha permès sortir de les urgències del dia a dia i analitzar cap a on va el meu negoci”

El programa Start Up Training ja ha completat la seva cinquena edició, amb la presentació final dels projectes empresarials dels participants. Com en altres ocasions, hi havia empreses en diferents estadis d’evolució: des d’idees en fase embrionària, fins a companyies familiars que ja van per la segona generació. Totes elles buscàven un impuls en el negoci i totes han trobat la seva pròpia formula per créixer.

Segons ens explica en Miguel Campillo, de Mobimetal, el programa l’ha ajudat a obrir la imaginació per assolir nous reptes i, sobretot, a fixar uns objectius mesurables a curt i mitjà termini. L’Elena Heine, sòcia del laboratori de pròtesis dentals Croma, reconeix que el curs l’ha ajudat a ordenar les seves idees, a recapacitar sobre el projecte, i a mirar cap a endavant. “Em vaig inscriure a l’Start Up perquè al darrere hi havia Eada i perquè necessitava sortir del meu dia a dia a la feina, refrescar conceptes que les urgències van deixant aparcats“. L’Eva Gabarrós, d’Objectiu Comunicació, ens explica que la formació rebuda per part del professorat d’Eada és valuosíssima i li ha permès comprendre millor cap a on va el seu negoci. Però, a més a més, creu que durant el programa també s’han establert grans complicitats entre els mateixos participants. De l’Start Up Training han sortit amb nous contactes, molts consells i, fins i tot, algun client potencial.

Entre els projectes que hem conegut a aquesta edició, també hi trobem identitat de gènere, activitats turístiques, organització d’events, una plataforma per a la contractació de personal, consultoria empresarial, projectes d’enginyeria, drones, articles sanitaris, assistència virtual, elaboració d’informes integrats o solucions tecnològiques per a la comunicació.