Termes i condicions

Termes i condicions

Només les persones inscrites prèviament podran assistir a les activitats d’Innobaix.

Atès que es digui el contrari, les activitats organitzades per Innobaix són subvencionades per diferents institucions i, per tant, gratuïtes per als participants

Les inscripcions es tancaran 3 dies abans de cada esdeveniment

Innobaix notificaria als assistents la cancel·lació de l’activitat en el cas que no s’ompli el nombre mínim de places o per causes alienes a l’organització. .

Les persones participants en les activitats autoritzen Innobaix a utilitzar la seva imatge en fotografies i vídeos de promoció de l’entitat.  Els vídeos i fotografies quedaran a la disposició d’Innobaix i Objectiu comunicació i es podran difondre en actes de promoció, així com altres canals de comunicació social: web, xarxes socials, canal de youtube, sense que això limiti aquesta autorització. A més a més, també poden ser cedides a mitjans de comunicació per a la seva publicació. 

Declaració de privacitat

Els participants introdueixen les seves dades de manera voluntària a aquesta pàgina web. Aquesta informació pot ser utilitzada per als següents propòsits:

  • Per processar la seva inscripció.
  • Per informar-lo de canvis i actualitzacions de l’activitat.
  • Per enviar-li la informació pertinent sobre l’activitat.
  • Per enviar-li informació sobre properes activitats d’Innobaix
Protecció de dades

Responsable: Associació Innobaix, G65255788

Finalitat: Gestionar la inscripció a programes, tallers, jornades i cursos. Enviament d’informació sobre properes activitats, tallers, jornades, cursos i altres serveis d’Innobaix.

Destinataris: les dades es comunicaran als tècnics d’innovació d’Innobaix, així com als organismes corresponents que subvencionen l’activitat.

Les imatges dels participants del programa poden ser exposades a la pàgina web i a xarxes socials o cedides a mitjans de comunicació per la seva publicació.

Termini: Les dades es conservaran durant un termini no determinat per estar relacionat amb el perfil professional del interessat i el seu interès en seguir en relació amb Innobaix per a fins específics.

Drets: Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic innobaix@innobaix.cat.

Dono conformitat a la política de protecció de dades