Els participants a l’start Up Training valoren l’actualització de coneixements que suposa aquest programa

Fa poques setmanes acabava la sisena edició de l’Start Up Training. La jornada final de presentacions va servir perquè els participants posessin en escena tots els aprenentatges de les darreres setmanes. Al davant, a més dels companys, el jurat, format per dos dels professors d’Eada que n’han estat fent el seguiment: Ferran Núñez i Manel Marin. Tots dos asseguraven, abans de començar, que aquesta ha estat una edició molt profitosa, amb alguns projectes amb grans possibilitats. Com en totes les edicions d’aquest programa de capacitació empresarial, hi havia participants amb empreses ja prou consolidades i altres amb idees de futur, però tots han arribat al final amb una nova perspectiva del seu negoci.

És el que li ha passat a Jordi Valcárcel amb el seu projecte de web immobiliària per a la compra-venda d’habitatges sense intermediaris. Gràcies a l’Start Up Training s’ha adonat que hi havia aspectes del seu negoci que no havia tingut en compte i que haurà de canviar si vol que evolucioni de manera positiva.

En Luis Belmonte, de BYR Assessors, té un negoci molt més consolidat, de fet amb més de 25 anys d’història, i és per això precisament que necessitava un canvi. En Luis ens explica que la formació li ha donat “una visió molt diferent de com poder enfocar la promoció del meu negoci per tal de captar clients, tot i no tenir un perfil comercial.” A partir d’ara, la seva idea és obrir un canal de comunicació més virtual, amb noves eines per a la promoció de l’activitat. Ara veu clar que cal valorar el que volen els clients per adaptar el negoci a les seves necessitats.

Per la seva banda, Javier Gamero d’in-best-ers, valora molt l’actualització i l’ampliació de coneixements que li ha aportat l’Start Up Training. Destaca la qualitat de l’equip docent i, sobretot, l’enriquiment que li ha suposat l’haver conegut de primera la les experiències dels seus  companys.

Precisament el networking és un dels aspectes que més valoren els participants a totes les edicions d’aquest programa. El fet de trobar-se amb emprenedors i empresaris amb inquietuds similars facilita poder veure el propi negoci sota un nou punt de vista.