La nostra xarxa

 Ajudem les empreses i les persones emprenedores a connectar, formar-se i accelerar els seus negocis. 

Com?

Els ajuntaments i altres entitats locals ens aporten informació sobre les empreses del territori, detecten necessitats i ens ajuden a dissenyar els programes que seran més útils en cada moment.

Amb les associacions empresarials i els sindicats treballem per promoure els canvis necessaris en l’economia del territori i contribuim a fer arribar la veu de les empreses a les institucions.

Les universitats i els centres educatius del territori ens ajuden a detectar talent i apropar-lo al món empresarial. Apropem la innovació a totes les etapes educatives.

Networking

Mentoratges personalitzats

Capacitació i formació

Sessions d’acompanyament

Esmorzars d’innovació

Qui forma part de la xarxa Innobaix

Ajuntaments

Entitats

Empreses

Actualitat

La Xarxa Innobaix la formen empreses i entitats de tota mena. Cadascuna fa la seva particular aportació i ens agrada destacar la feina que fan. 

Simón Lee: “Innovar implica risc, però no innovar implica mort”

Simón Lee: “Innovar implica risc, però no innovar implica mort”

Fa més de 20 anys que Simón Lee treballa amb startups. Responsable de disseny i mentor de producte en desenes de startups, va dirigir la premiada empresa de videojocs Digital Legends, a més de fundar GameBCN, el programa d'incubació de videojocs referent de Europa....

Què vol dir transformació digital?

Què vol dir transformació digital?

La transformació digital té a veure amb la tecnologia, sí, però no és només això. Engegar un procés d'aquest tipus té més a veure amb estratègia empresarial que amb comprar ordinadors i programes informàtics. Per això, el Programa X digitalitzar el teu negoci, que...