img_20150714_130229

Ahir, 14 de juliol, a les instal·lacions d’Innobaix al Citilab de Cornellà, va tenir lloc una formació sobre xarxes socials adreçada als tècnics de promoció econòmica del Baix Llobregat.

Aquesta formació va consistir en una jornada de 4 hores on es va explicar en què consisteix el community management, com són Facebook i Linkedin (característiques i funcionalitats d’aquestes xarxes socials), com es poden fer servir per millorar la notorietat de les activitats de promoció econòmica i també com fer servir les xarxes socials com a canal d’atenció al públic. En aquesta jornada també es va aprendre a crear, segmentar i gestionar la publicitat dins d’aquestes dues xarxes socials.

Vam realitzar seguiment d’aquesta formació a la xarxa social Twitter, recollint algunes claus interessants, com per exemple:

 

La formació fou a càrrec de la ponent Adela Navarro, consultora de l’empresa Sekuenz on és Responsable de publicitat online a l’àrea de Agència i Xarxa de Mitjans, especialitzats en la planificació i gestió de campanya, xarxes socials i comercialització d’espais publicitaris per a suports online.

cj3dpkcwuaakm2d