El 17 d’abril havia de començar la ruta, però l’Innobus 2020 finalment s’ha hagut d’ajornar, degut a l’emergència sanitària que viu el país. Les empreses ja havien començat a preparar els reptes per a la 5ena edició del programa que posa en contacte persones amb talent i empreses que les necessiten.

El passat 6 de març es va presentar l’Innobus 2020 a les empreses que tenen interès a participar-hi. Aquesta ha de ser una edició especial, que coincideix amb la celebració dels 10 anys d’Innobaix. Comptarem, doncs, amb reptes ben especials per despertar la curiositat, l’interès i, sobretot, l’esperit innovador dels joves que vulguin donar-hi resposta. Tot i l’ajornament, les empreses segueixen treballant en els reptes que presentaran als participants.

Algunes de les empreses que ja han confirmat la seva participació porten vinculades al projecte des del primer dia. Es el cas del Port de Barcelona, Aigües de Barcelona, Bayer, Almirall o AvantGrup, que és qui posa l’autobús. Cada any, però, hi ha noves incorporacions, perquè les empreses han detectat que aquesta iniciativa és un potent focus de talent que poden incorporar. Enguany també comptarem amb l’Institut Català d’Oncologia, Unilever, Acció-StartUp Catalonia, 2DigitGrowth, Procornellà, StartUB, Eurecat, Innovae, UPCEmprèn i Talent Factory.