Després d’un any de pandèmia en que ens hem acostumat a estar tot el dia davant l’ordinador, els programes Innobaix s’adapten a la nova realitat, tot esperant tornar a la normalitat off line abans que acabi del 2021. Us presentem la programació de les activitats previstes pels pròxims mesos, pensant sempre en la reactivació econòmica de les empreses.

Els programes Innobaix d’aquest 2021 els hem dividit en diverses línees de treball, en funció de les necessitats de les persones als que van dirigides i amb la mirada posada en una xarxa que cal créixer.

X la reactivació econòmica

La Covid-19 ha aturat gran part del creixement econòmic i posa en risc molts llocs de treball. És imprescindible reactivar l’economia per salvar empreses. Per això, aquest programa es centra d’una banda en l’acompanyament personalitzat a les empreses amb possibilitats d’expansió i, de l’altra, en la capacitació de les persones que lideren les empreses i volen donar-hi una empenta.

X el coneixement B2B

El cicle B2B continúa per ajudar les empreses a identificar les oportunitats i els riscos que aporten les noves tecnologies, des d’una perspectiva pràctica. Aquest 2021, sessions online específicament orientades a l’actualitat derivada de la situació econòmica: com accedir a ajudes públiques europees, quines són les noves tendències del màrqueting digital o com aplicar una bona estratègia de vendes per créixer.

X el talent en acció

Després que l’any passat s’hagués de suspendre, l’Innobus torna per apropar joves emprenedors a l’ecosistema empresarial de l’àrea metropolitana. També seguim amb el Metròpolis FPlab, el programa educatiu que permet millorar la transferència de valor entre els centres de Formació Professional i les empreses.

X l’economia circular

Programa d’acompanyament a empreses del territori en la seva transició cap a una economia circular, esperonant i donant suport a la innovació estratègica i creixement empresarial al voltant de l’estratègia de “residu zero”.

X la innovació social

Acompanyament a projectes que treballin dins el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El programa inclou una acceleradora que permet l’acompanyament a projectes empresarials de naturalesa social i un curs de capacitació per entendre la importància del model de negoci i la proposta de valor.

X la dona emprenedora

El confinament ha accentuat notablement la bretxa digital del col·lectiu de dones emprenedores i empresàries. Per això, continuem amb l’acompanyament per a dones emprenedores i posem en marxa activitats de networking i xerrades per donar suport a dones que han vist perillar els seus projectes amb la pandèmia.

X la digitalització

Treballem perquè la digitalització de l’ecosistema impulsi el desenvolupament econòmic del territori. En connexió amb les línies del programa ApropAMB i els fons europeus, posem a l’abast de les empreses accions de capacitació digital i suport a la digitalització, especialment de cara als ajuntaments i equips tècnics municipals.

X la xarxa Innobaix

L’objectiu principal d’Innobaix és facilitar la connexió entre empreses, startups i entitats públiques i privades del territori. L’objectiu és inspirar i generar oportunitats de nous projectes innovadors i per això organitzem sessions de networking, cicles de capacitació, formacions, webinars i jornades de col·laboració entre empreses i institucions.

Si vols estar al dia de totes les nostres acvititats, no deixies de consultar-les a la nostra agenda, on t’hi pots inscriure gratuïtament.

 

Amb el suport de: