Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Programa de Creixement i Digitalització

6 juliol - 20 juliol

Capacitació per entendre què és el que vol dir Transformació Digital dins d’un procés de creixement, activació i actualització de l’empresa i quins factors hi estan implicats

La Transformació Digital té més a veure amb l’estratègia que amb la tecnologia, que també. Les empreses que busquen el creixement i la subsistència han de considerar-la com una eina per a assolir els seus objectius. Això implica fer una profunda reflexió, amb les eines i metodologies adequades, sobre la seva estratègia a mig i llarg termini.

Les persones participants es familiaritzaran amb eines innovadores per a la posada en marxa del procés de Transformació Digital en una organització de qualsevol tipus. Les dinàmiques del curs busquen que l’alumnat s’enfronti per primera vegada amb alguns conceptes i els resolgui mitjançant el treball en grup.

 

Programa

12’5 hores lectives i 1 hora de mentoratge personalitzat

La transformació digital: una opció?

A càrrec d’Òscar Beà

6 de juliol 9:30-12:30

Què està passant? Per què cal la Transformació digital? Què és? I què NO és? Innovació i Transformació digital? Disrupció i models d’innovació. L’impacte de les tecnologies.

Enfocar-nos en créixer

A càrrec de Ferran Núñez

12 de juliol 9:30-13:00

El focus del projecte de canvi-actualització. Conèixer el client del meu projecte. Models d’obtenció d’informació. Generació de valor.

Transformació

A càrrec d’Òscar Beà

14 de juliol 9:30-12:30

El procés de Transformació digital. Què volem canviar i per què? Donar suport al canvi del model de negoci. El projecte de Transformació.

Mentoratge

1 h. per participant

18 de juliol 9:00-15:00

 

Gestionem el canvi

A càrrec d’Òscar Beà

20 de juliol 9:30-12:30

Recollim-ho tot. Definició del canvi. Gestió del canvi.

Equip docent

Òscar Beà és Enginyer Informàtic per la UPC, EMBA i Màster en Alt Rendiment Directiu per EADA. Compta amb les certificacions PMP (PMI) i Gestor EFQM (CEG). Pertany a la comunitat científica de l’Agència de Certificació en Innovació Espanyola i és Consultor acreditat per ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya. Actualment compagina les seves activitats com a consultor en Organització i Transformació amb la seva activitat docent, a més de col·laborar com a voluntari amb el Grup Transversal de Transformació Digital enfocat a l’acostament de la Transformació digital a la petita i mitjana empresa i és Enginyer voluntari a la Taula del Tercer Sector. L’Òscar és també professor associat d’EADA.

Ferran Núñez és enginyer tècnic en Telecomunicacions (Universitat Autònoma de Barcelona), llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Universitat de Barcelona) i MBA per l’escola de negocis EADA. Treballa com CEO de l’empresa OCISPORT BUSINESS, on exerceix la seva activitat en el sector de xarxes de comunicació digital on-line i offline a través de Mayoretty i Miclubdecompra. Com a emprenedor ha creat múltiples empreses com PODOCAD (el sector sanitari), Walking Check, del sector de tecnologia de geolocalització mòbil, o Immoinform, en el sector de serveis immobiliaris. Ha treballat també com a consultor estratègic d’empreses, gerent en el sector d’oci/esport i com a director d’operacions per MARES (Projecte d’ESA i NASA). És professor al Departament d’Estratègia, Lideratge i Persones d’EADA, expert en Emprenedoria, Gestió del Canvi, Estratègia i Màrqueting.

Amb el suport de:

Mostra els detalls

Inici:
6 juliol
Finalització:
20 juliol
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Escola de negocis Eada

Inscripcions tancades